TIJDgeest: gesprek over tijd op festival ‘MoMeNT’

Deel van festival MoMeNT in Tongeren.

Hebben andere steden een stadsmuzikant of een stadsdichter, Tongeren heeft een stadsfilosoof. In Huis Theelen (naast Praetorium), Maastrichterstraat 8 vestigt Frank Van Laeken zich van 10 tot en met 18 augustus om te debatteren en te filosoferen over TIJD met verscheidene gasten.

Vrijdag 16 augustus

• LUC DAELEMANS: vorig jaar stonden zijn manshoge foto’s in de hele stad, nu heeft hij zijn lens gericht op twaalf enthousiastelingen die hun lichaam vol tatoeages hebben laten zetten. Die worden van 1 augustus tot 31 oktober letterlijk huizenhoog afgebeeld in ‘Old skin, new faces’. Verbeeldingskracht, lagen van identiteit, tijd, daarover komt Luc praten.

• ASTRID STOCKMAN: sopraan die de voorbije jaren op podia in binnen- en buitenland furore maakte, zowel solo als in gezelschap. Ze was te zien in Bozar, De Munt, DeSingel, Barcelona, Rotterdam, en zingt met evenveel gemak Bach als Mozart. Met Liesbeth Devos vormt ze het duo Stokman & Vos. In ‘Een zoen van toen’ brengen ze levensliederen. Hoe gaat iemand met zo’n druk bestaan om met de zeer kostbare tijd?

• Derde gast wordt weldra bekend gemaakt.

Datum

aug 16 2019

Tijd

Hele dag

More Info

Read More

Locatie

Huis Theelen
Maastrichterstraat 55, 3700 Tongeren

Organisator

Moment Tongeren
Website
http://moment.tongeren.be
QR Code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *